Coșul tău este gol.
Vezi Coș Plasează Comandă
Coș Subtotal: 0.00lei

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Gemstones.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai,precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia,conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ,modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe gemstones.ro, privind evolutia si starea comenzilor , precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Gemstones.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente si poate trimite felicitari , cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Totodata ,conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces ,de interventie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ale companiei si dreptul de a va adresa justitiei pentru orice vatamare adusa.

Deasemenea aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor din sistemul nostru.

Intr-o asemenea situatie ,va puteti adresa GEMSTONES, cu o cerere in acest sens la adresa de e-mail serviciul.clienti@gemstones.ro

Daca una sau mai multe din datele dumneavoastra din contul de pe site-ul nostru sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a putea opera toate modificarile necesare.

Gemstones.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul gemstones.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.De asemenea ,daca utilizatorii nu mai doresc sa primesca informatii privind produsele comercializate pe gemstones.ro, se pot dezabona printr-un e-mail la serviciul.clienti@gemstones.ro

In cazul efectuarii platii online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay iar gemstones.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport ,ne puteti contacta la adresa info@gemstones.ro iar pentru sesizari si reclamatii ,la adresa serviciul.clienti@gemstones.ro.