Coșul tău este gol.
Vezi Coș Plasează Comandă
Coș Subtotal: 0.00lei

CUM CUMPAR

 

Bijuteriile nu sunt niste simple accesorii, ele reflecta in mare parte personalitatea noastra. Navigand prin categoriile de produse, odata ce ati gasit o bijuterie care sa corespunda dorintelor dumneavoastra si dupa ce ati ales marimea inelului sau a verighetelor (in cazul in care doriti un inel sau verighete), apasati pe butonul adauga in cos. Veti avea o lista cu bijuteria sau bijuteriile alese. Dupa verificarea detaliilor despre bijuterie apasati pe butonul trimite comanda.

Daca sunteti deja clientul nostru nu trebuie decat sa introduceti adresa si parola si sa apasati butonul continua.

Daca sunteti client nou atunci va trebui sa va inregistrati prin completarea datelor de identificare din chenarul client nou. Dupa ce ati completat toate campurile (care sunt obligatorii) apasati butonul continua.

In partea stanga a ecranului puteti naviga spre sectiunile contului dumneavoastra si puteti specifica informatiile solicitate de fiecare sectiune.

In sectiunea „Date personale” trebuie sa specificati informatiile personale necesare emiterii documentului de vanzare a bijuteriilor comandate.

In sectiunea „Persoana juridica” puteti specifica informatii despre persoana juridica in cazul in care doriti sa faceti cumparaturile ca persoana juridica.

In sectiunea „Adresa livrare” puteti specifica adresa unde doriti sa va livram bijuteriile comandate.

In momentul in care ati verificat toate datele, selectati modalitatea de plata,modalitatea de livrare,completati observatii in legatura cu comanda (in cazul in care ele exista),apasati pe butonul plasare comanda.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din specialistii nostri pentru a confirma comanda si pentru a vi se emite factura proforma. Bijuteria va fi data in lucru dupa achitarea facturii proforme. Termenul de livrare al bijuteriei comandate este intre 5 si 14 zile lucratoare de la data achitarii facturii in functie de complexitatea bijuteriei.

Transportul bijuteriei este gratuit si se face in conditii de maxima securitate.

Bijuteria va fi livrata intr-o cutie din piele intoarsa, personalizata cu brandul Gemstones Bijou si va fi insotita de certificatul de calitate al bijuteriei precum si de certificatul international al diamantului (in cazul in care bijuteria va avea un diamant cu greutatea mai mare de 0.30ct).

Garantia pentru bijuteriile achizitionate de la gemstones.ro precum si din reteaua de magazine Gemstones Bijou este de 2 ani conform OG21/1992 si L449/2003 pentru protectia consumatorului. Orice bijuterie care a fost reparata sau modificata in alta parte decat in atelierele gemstones.ro isi pierde garantia.

Toate bijuteriile produse si comercializate de noi au marca oficiala si legala a statului roman aplicata de Autoritatea Nationala A Protectiei Consumatorului (ANPC) – Directia Metale Pretioase si Pietre Pretioase.